Els nostres companys doctors Alfons Aragoneses Aguado i Josep Capdeferro i Pla, han guanyat el concurs a les places de Professor Agregat d’Història del Dret (equivalent a la plaça de Professor Contractat Doctor), convocades per la Universitat Pompeu Fabra.

En la Comissió que ha jutjat el concurs, celebrat el passat dia 14 de juny, es trobaven els nostres companys Manuel Bermejo i Margarita Serna.

Des de la Societat Espanyola d’Història del Dret ens alegrem per la promoció dels nostres companys i aprofitem per a felicitar a ambdós professors i al coordinador de l’Àrea d’Història del Dret de la Universitat Pompeu Fabra, el professor Tomàs Montagut Estragués.

Nuestros compañeros doctores Alfons Aragoneses Aguado y Josep Capdeferro Pla, han ganado el concurso a las plazas de Profesor Agregado de Historia del Derecho (equivalentes a Profesor Contratado Doctor), convocadas por la Universitat Pompeu Fabra.

En la Comisión que ha juzgado el concurso, celebrado el 14 de junio pasado, estaban nuestros compañeros Manuel Bermejo y Margarita Serna.

Desde la Sociedad Española de Historia del Derecho nos alegramos por la promoción de nuestros compañeros y aprovechamos para felicitar a los dos profesores y al coordinador del Área de Historia del Derecho de la Universitat Pompeu Fabra, el profesor Tomás Montagut Estragués.